طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم 

شیر پاستوریزه و فاقد آنتی بیوتیک : به میزان دلخواه

 ماست : به ازای هر لیتر شیر 2 قاشق غذاخوری

 

 ابتدا شیر را بجوشانید تا غلیظ شود و آب آن تبخیر شود. بعد بگذارید تا شیر حدود 40 درجه سانتی گراد پایین بیاید طوری که وقتی انگشت را داخل آن فرو بردید نسوزیید.

بعد 2 قاشق غذاخوری ماست را به ازای هر لیتر شیر به شیر ولرم اضافه کنید و خوب هم بزنید. الیبته بهتر است ماست را با شیر سرد مخلوط کنید و بعد داخل شیر ولرم بریزید.

بعد شیر را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و در آن را محکم ببندید و در یک جای گرم قرار دهید و با پتو و یا هر چیز کلفت دیگری بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت  بگذارید تا به عمل بیاید.

پس از آن ظرف ماست را خیلی آرام در یخچال قرار دهید تا چند ساعت بماند و سفت شود. 

طرز تهیه ماست و دلیل آب انداختن ماست

ماست را تا قبل از سرد شدن در یخچال هم نزنید چون آب می افتتد.

 علت ترش شدن ماست ، دمای بالای شیر است و یا ممکن است مایه ماست تازه نباشد.
شیرین شدن یا بی مزگی ماست به علت ، کم تر بودن دمای شیر مایه زده شده از دمای بدن ، تازه بودن مایه ماست ، شیرین بودن مایه ماست ، زمان گرمخانه گذاری کوتاه است.

چند توصیه لازم در تهیه ماست:

  1. اگر ماستتان آب انداخت میتوانید با یک دستمال تمیز آب آن را بگیرید.
  2. اگر ماستتان شور شد بهترین راه حل این است که آنرا داخل یک کیسه ی پارچه ای تمیز بریزید ، سر کیسه را گره بزنید و از یک جایی آویزان کنید و یک ظرف زیر آن قرار بدهید تا آب اضافی آن خارج شود پس از انجام این کار اگر بازهم شور بود میتوانید هنگام مصرف با کمی آب رقیق کنید
  3. برای حل مشکل شل بودن ماست ظرفتان را داخل یک ظرف پر از آب در حال جوش قرار بدهید و بگذارید چند دقیقه بجوشد.
 



:: بازدید از این مطلب : 265
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 مهر 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: